PRIME Iași recrutează!

Imagine

 Mistery case – Sherlock recrutează?

Ei bine, da, recrutează, dar nu singur și nu doar pentru el, ci împreună și pentru PRIME Iași. După cum unii ați aflat deja, toamna aceasta l-am angajat pe Sherlock Holmes pentru un caz deosebit de important și util atât asociației noastre, cât și studenților, care va rămâne în istoria CRP-ului. Ați ghicit, pentru recrutări 2013.

Fie că sunteți boboci, fie că ne știți de un an, doi, trei (poate mai mulți, că vorba aia, avem ceva vechime), știm că v-ați făcut planuri pentru anul acesta și că știți importanța timpului folosit cu cap. Vrem să știți că vă avem în vizor pentru că dorim să facem parte din planul vostru și să contribuim la creșterea experienței voastre în misteriosul domeniu al PR-ului.

Așadar, pentru cei doritori să se inițieze în practicile Relațiilor Publice avem un portofoliu de proiecte numai bun de frecventat (Învățăm din tainele PR-ului la un PR Tea de Iași, ne aventurăm în Publicitate la team ADventure, mai petrecem când creștem la Aniversare, vizităm și alte concepții pe la PR OUTLook, ne dăm maeștri pe la ATELIERE și călătorim veseli la București pentru Iași la CNSC), iar pentru cei care vor să pună umărul la realizarea acestora, avem inegalabilul recrutări 2013 (Îi facem multă reclamă? Să știți că merită!).

Pe 9 octombrie dăm startul înscrierilor (are grijă Sherlock să vă anunțe), așa că stați cu ochii pe site/blog și pe pagina de facebook PRIME Iași.

Dacă vreți să practicați PR-ul și Publicitatea peste posibilitățile oferite de facultate, la noi este locul!