PROGRAM DE TRAINEESHIP GlaxoSmithKline

PRIME Iași susține GSK România:

Imagine

 

 

Programul de traineeship “Porneşte la drum cu GSK” ajunge la cea de-a 7-a ediţie!

GlaxoSmithKline oferă absolvenţilor posibilitatea de  a fi  Trainee pe o perioadă de 6 luni sau 1 an

GlaxoSmithKline (GSK) România lansează cea  de-a 7-a ediţie a programului de traineeship “Porneşte la drum cu GSK”, adresându-se studenţilor care au absolvit în 2013.  Aceştia au posibilitatea de a se alătura GSK în rolul de Trainee, pentru o perioadă de 6 luni – în cadrul diviziei GSK Pharma – sau o perioadă de un an – în cadrul diviziilor GSK Consumer Healthcare sau Europharm Distribuţie.

Înscrierile pentru program se pot face în perioada 1 septembrie – 14 octombrie. Procesul de preselecţie se realizează pe baza unui formular de înscriere şi a interviurilor telefonice ulterioare. Se poate aplica accesând site-ul http://www.gsk.ro , în secţiunea Cariere/ Program de Traineeship sau site-ul partenerului nostru înacest program, InspireGroup http://www.buzzcamp.ro/ companii/ gsk/ index. html.

Criteriile de selecţie ale programului „Porneşte la drum cu GSK” sunt următoarele:

–          Absolvent facultate promoţia 2012/2013 în unul din domeniile: Medicină, Farmacie, Stomatologie, Biologie, Chimie, Studii Economice, Drept, Marketing;

–          Absolvent program master 2013 sau în curs de desfăşurare;

–          Activităţi extra-curiculare pe parcursul studiilor: voluntariat, membru în organizaţiile studenţeşti, participări la proiecte studenţeşti;

–          Expunere internaţională, cum ar fi: burse universitare, participare la programul „Work and travel”, conferinţe, seminarii;

–          Mobilitate pe plan naţional;

–           Agilitate de învăţare, spirit inovativ, construire de relaţii, munca în echipă.

Candidaţii selectaţi vor participa la un workshop în cadrul căruia vor avea ocazia să cunoască mai bine GSK şi oportunităţile de dezvoltare pe care le oferă. Workshop-ul se va desfăşura pe parcursul a 3 zile şi va consta în prezentări de business, role play-uri şi evaluări.

Acest program naţional de recrutare şi dezvoltare a debutat în anul 2007, venind în sprijinul tinerilor cu potenţial care au înţeles nevoia unei dezvoltări continue. De-a lungul celor 6 ediţii organizate până în prezent, aproximativ 40 tineri care au demonstrat performanță înaltă în timpul programului, au obţinut roluri noi în cadrul GSK România în departamentele: vânzări, marketing, financiar, logistică, controlul calităţii, administrativ, EHS, etc.

GlaxoSmithKline  este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al cărei portofoliu are la bază o substanţială activitate de cercetare şi dezvoltare.

Persoană de contact: Ana Maria Diceanu

E-mail: anamaria.diceanu@pr.gmp.ro

Nr. tel:  0740 42 68 35

 

 

Reclame