Cea de-a 9-a ediție BUZZ!Camp s-a încheiat!

Peste 2000 de participanți s-au bucurat de implicarea companiilor de top și a oamenilor de succes care au venit sa împărtășească din experiența și know how-ul lor.

După un lung circuit național în orașe precum București, Cluj, Timișoara, Iași, Sibiu, Brasov, Galați, Chișinău ne dorim să investim, în continuare, în viitorul tău și, astfel, lansăm Online BUZZ, un spațiu în care ai ocazia de a participa virtual la conferințe și workshop-uri pe diverse teme de dezvoltare personală și orientare în carieră.

Îți dăm întâlnire săptămânal pe Online BUZZ (http://buzzcamp.ro/event/online-buzz/) pentru a ține pasul cu noile tendințe și pentru a descoperi informații care să te ajute în drumul tău spre succes:

  • Branding personal – cine îți face cea mai bună campanie de marketing și PR?
  • Inteligența emoțională – cum și în ce măsura ne afectează emoțiile?
  • Învață să gândești pozitiv – oamenii fericiși trăiesc mai mult
  • Riști, deci câștigi? Rețete și experiențe despre succes
  • Vrei să afli cine ești? Acționează! Acțiunile te definesc

Vei afla lucruri despre oameni, resurse, oportunități și vei obține sfaturi de la specialiști cu scopul de a te motiva și impulsiona să-ți descoperi talentele și abilitățile.

Nu uita că ne revedem în toamnă, ca de fiecare dată, la cea de-a 10-a ediție BUZZ!Camp pentru încă o rundă de networking, inspirație și cunoștiinte noi!

Anunțuri