O etapa se termină, alta începe… Board VII PRIME Iași

PRIME Iași încheie încă un an de activitate. E iunie, sfârșitul sesiunii, dar mai e ceva… timp de trei zile Sufletele Albastre s-au reunit în cadrul  Adunării  Generale ce  a trezit amintiri cu duiumul.

Proiecte realizate cu mult drag, experiențe de neuitat, o reîntoarcere în timp și retrăirea trepidantă a momentelor petrecute împreună- ședințele generale, de departament sau proiect, cu farmecul lor aparte. Aerul nostalgic l-am simțit cu toții, amestecat cu hotărârea și dorința de a realiza și în anul ce urmează proiectele PRIME cu aceeași dăruire și responsabilitate. Prima zi a AG-ului a fost ziua evaluării proiectelor și activităților desfășurate, zi în care am tras linia și am învățat din greșelile trecute, am zâmbit și am simțit mulțumirea până în adâncuri cu fiece reușită. Cea de-a doua zi a presupus acordarea de feedback pentru membrii asociației, un feedback onest ce îi va ajuta pe aceștia să conștientizeze unele greșeli sau le va oferi satisfacția implicării lor dezinteresate, în spiritul voluntariatului albastru. Astăzi, ultima zi, s-a predat ștafeta prin alegerea unui nou board. Strângeri de mână, bilețele de vot, scoruri apropiate, îmbrățișări, poze, lacrimi împăienjenind privirea…,,Felicitări noului board”. Momente unice, dar totodată grele, căci suntem o familie, Sufletele Albastre, și simțim fiecare desprindere pe care timpul o aduce între noi. Astăzi, cei care ne-au îndrumat timp de un an, au fost mândri de a ne lăsa la cârmă, cu zâmbetul pe buze, încrezători. Nimic nu pare mai frumos decât strângerea de mână care îți ,,spune”  că nu ești singur, că ei vor rămâne alături de noi și că ne vor îndruma în continuare. Am învățat de la ei ceea ce știm astăzi, am petrecut momente frumoase și nu ne rămâne decât să ne înclinăm și să mulțumim pentru posibilitatea de a-i cunoaște, de a lucra alături, de a fi o familie.

IMG_2312

Mulțumim astfel președintelui nostru – Diana Șerban,  Vicepreședintelui de Relații Publice – Simona Lungu, Vicepreședintelui de Strângere de fonduri – Geogiana Nădejde, Vicepreședintelui de Resurse Umane – Loredana Lupu, Secretar General – Gabriela Scutăreanu și le dorim succes mai departe. Așa cum ei au crezut în noi, le răspundem cu aceeași încredere, fiind siguri că puterea lor de muncă, responsabilitatea, experiența voluntariatului îi vor purta în locurile pe care doresc să le cucerească. În aceeași ordine îi urăm succes noului board – Florentina Grosu (Președinte), Ciobanu Larisa (Coordonator Relații Publice), Mădălina Rabei (Coordonator Resurse Umane), Andreea Tofan (Coordonator Strângere de Fonduri), Delia Mihuț (Secretar Generla) – pe care îl așteaptă un an edenic, plin de proiecte, de alți omuleți albaștri, de cursuri și examene. Aventura voluntariatului ce o trăim cu toții, fie că activăm sau nu în PRIME, amintirea aplauzelor specifice, a proiectelor ce capătă și mai mult contur, a joculețelor și momentelor care rămân chiar și după ce drumul voluntariatului ajunge la final. Se prea poate ca, în cele din urmă, să admitem cu toții cât de ucigător de frumos este să fii student la Comunicare și Relații Publice, voluntar în PRIME… să fii un Suflet Albastru.

 Noule board, te așteaptă multă muncă și o echipă de oameni ce vor trebui îndrumați, proiecte de realizat, ședințe și decizii importante de luat. Nu îți dorim decât succes, fiind siguri de reușita ta în tot ceea ce îți vei propune.

PRIME Iași întoarce încă o filă și își scrie în continuare istoria.  Am spune nu doar să fii pregătit, ci perseverează până pe culmi. 

Reclame