AIESEC Iași te invită să fii Global Citizen!

Cartaz_GCDP_Africa_destacaveisExperiență. Internaționalism. Bucurie. Acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza vara aceasta. Acum ai oportunitatea de a aplica cunoștințele acumulate într-un stagiu de practică pe voluntariat în domenii precum advertising, public relations, event management și multe altele. Vara aceasta AIESEC Iași îți oferă șansa de a avea parte de cea mai tare experiență internațională în cadrul programului Global Citizen.

Global Citizen îți oferă acces la toate oportunitățile de voluntariat internațional ce vor avea un mare impact asupra dezvoltării tale personale. Vei avea şansa să activezi exact pe specializarea ta și să aplici cunoștințele dobândite până acum pe diferite proiecte oriunde în lume. Mai presus de toate, acum vei avea șansa să aduci un impact în societate.

Este momentul să-i ajuți pe alții să aibă parte de o experiență de neuitat. La final vei realiza că tot ce ai făcut și tot ce ai oferit nu au făcut decât să îți schimbe ție viața. Poţi fi voluntar într-un ONG sau într-un proiect,  într-una din cele 113 ţări în care AIESEC este prezent. E o oportunitate de cunoaştere a unei culturi noi, de a descoperi o altă ţară şi de a trăi o experienţă de neuitat. Te poţi implica în activități din Africa, America de Sud, Europa de Est sau Asia.

Orice lucru care ți se întamplă în viață îți aduce o schimbare, îți influențează viitorul. Pentru a fi mai preciși, este momentul să vorbim despre beneficiile pe care le poți avea în cadrul programului Global Citizen:

  • Experienţă internațională de voluntariat;
  • Dezvoltare personală şi profesională într-un mediu internațional;
  • Cunoştinţe noi și dezvoltarea abilităților taleș
  • Reţea internaţională proprie, noi perspective;
  • Acces la sesiuni gratuite de training şi pregătire.

Te-ai decis ce faci vara aceasta? Acum poţi să îţi creezi propria experienţă internaţională pe o durată de 6-12 săptămâni. Dacă încă nu te-ai decis, grăbește-te. Termenul limită de aplicare este 4 aprilie. Te poți înscrie direct aici și vino la evenimentul de prezentare ce va avea loc miercuri, 3 aprilie, ora 20:00, corp C, sala C309.

Reclame