Antreprenor 2.0 caută 3 startup-uri cu potențial de finanțare!

Afis proiect A2.0

Cea de-a treia conferință din seria celor opt programate în cadrul proiectului Antreprenor 2.0 va fi organizată la Iași, în data de 9 aprilie 2013, la Hotel Unirea, sala Cuza, începând cu ora 8:30. Participarea la program este gratuită, iar pentru conferința de la Iași înscrierile se mai pot face aici până în data de 4 aprilie.

Marius Ghenea, antreprenor de succes și Péter Barta, CEO Fundația Post-Privatizare, reprezentanți ai Microsoft România și antreprenori locali, vor lua parte la conferința regională de la Iași și îi vor învăța pe participanți cum să-și valideze ideile de afaceri sau cum să folosească instrumentele online în dezvoltarea afacerii.

Antreprenor 2.0 este un proiect implementat de Fundația Post-Privatizare și partenerii săi și presupune organizarea unor conferințe regionale în marile orașe, urmate de sesiuni de workshop și consultanță one-to-one în urma cărora să se găsească 24 de afaceri care să primească sprijin financiar în valoare de 300.000 de lei (12.500 de lei pentru fiecare startup).

 “Iașul este un oraș cu un foarte mare potențial antreprenorial, iar o dovada foarte bună în acest sens este faptul că înscrierile pentru aceasta conferință sunt de la o zi la alta tot mai mari. Mediul de business din Iași este în continuă dezvoltare și sunt sigur ca vom găsi proiecte foarte interesante, iar competiția va fi acerbă”, este de parere Péter Barta, unul din mentorii programului și CEO FPP.

Anunțuri