Am dat startul înscrierilor la ATELIERE!

images (1)

După ce ți-am spus povestea proiectului ATELIERE, dă-ne voie să îți facem cunoștință cu cei trei maeștri ai comunicării, care vor susține ATELIEREle anul acesta.

Ines Prodan a lucrat timp de trei ani ca Marketing Specialist la Centrul Comercial Felicia, iar din luna februarie a acestui an este freelancer. În cadrul proiectului va susține un workshop pe tema „Foloseşte mediul online în favoarea ta. Construieşte-ţi brandul personal!”.

Bogdan Șeuleanu este Marketer la Palas Mall Iași din noiembrie 2010, în domeniul de activitate Retail. Până acum, a mai fost Marketing Manager la ADVENTS Timişoara, în domeniul Advertising-ului și Marketing Manager la Iulius Mall Suceava și  Timișoara. Pe 7 aprilie vă așteaptă la ATELIERE, unde va vorbi despre  „Comunicarea online în retail – trend sau eficiență”.

Ciprian Dron este Owner și Manager Media Factory. Media Factory este o companie românească ce acționează în domeniile brandingului, designului interactiv și consultanței strategice în comunicare (www.designyourfuture.ro). Cu peste 11 ani de experiență în dezvoltarea și managementul brandurilor de companie, de produse și servicii, acesta va susține un workshop cu titlul „Vizibil şi invizibil în mediul online: strategie, construcţie şi rezultate câştigătoare”. Invitatul are toate calitățile pentru a împărtăși din experiența lui și celor care doresc să aprofundeze domeniile în care el excelează.

Taxa de înscriere la ATELIERE este de 15 lei, iar tot ce trebuie să faci este să completezi formular și să ni-l trimiți la adresa ateliere5@yahoo.ro până pe 3 aprilie. Alternativă: dacă îți este mai ușor să te înscrii de pe Facebook, accesează acest link. Limita de locuri pentru fiecare workshop în parte este de 16 persoane, așa că grăbește-te să prinzi loc la workshop-ul care ți-a stârnit curiozitatea!

În cadrul acestei ediții vom organiza o tombolă, iar în urma extragerii vom afla cine va participa gratuit la workshop-ul ales. Ești tu acela?

Mult succes!

Reclame