AIESEC Academy investește în viitorul tinerilor!

Începând cu data de 01.04.2013 până pe 13.05.2013, AIESEC Iași organizează un proiect de educație non-formală numit AIESEC Academy, dedicat studenților ce doresc să-și îmbunătățească și să-și pună în practică abilitățile și cunoștințele profesionale.

Proiectul constă într-o perioadă de patru săptămâni de training-uri teoretice și workshop-uri, urmate alte patru săptămâni în care studenții vor avea șansa să acceseze un stagiu de practică la una din companiile partenere pe proiect.

Inițiativa a luat naștere din cauza lipsei practice de experiență a studenților și a identificării anumitor tipuri de cunoștințe pe care tinerii nu și le pot însuși din teorie. De asemenea s-a identificat nevoia companiilor de a lucra cu tineri pregătiți atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Proiectul este structurat pe patru domenii de interes: Școala de Marketing, Școala de Inginerie, Școala de IT și Școala de Antreprenoriat.

Prin Școala de Marketing, AIESEC Academy își propune să pregătească cât mai bine studenții din domeniul Marketingului și al Relațiilor Publice pentru a se familiariza cu modul de lucru din companii. Școala de Marketing este împărțită în două subdiviziuni, Advertising și Vânzări.

Școala de Inginerie își propune să fie o completare non-formală a învățământului universitar, încurajând tânăra generație să-și dezvolte cunoștințele, atitudinile și competențele necesare pentru a reuși în acest domeniu. Subdiviziunile Școlii de Inginerie sunt: Embedded Systems, Inginerie Mecanică și Inginerie Civilă.

Școala de IT își propune să fie primul pas în viitoarea carieră a tinerilor pasionați de domeniul IT, facilitând interacțiunea dintre studenți și mediul de afaceri IT. Cele patru subdiviziuni ale Școlii de IT sunt: Mobile Applications, Game Development, Enterprise Software Applications și Web Development.

Școala de Antreprenoriat urmărește dezvoltarea viitorilor oameni de afaceri români și crează un cadru dinamic pentru ca tinerii pasionați de acest domeniu să se implice în dezvoltarea comunității. Participanții vor avea la dispoziție două săptămâni să concretizeze cunoștințele acumulate la training-uri, lucrând în echipe la un plan de afaceri care, în urma unei jurizări, va fi răsplătit cu un premiu în bani.

Înscrieri și detalii pe www.aieseciasi.ro.

Reclame