Antreprenor 2.0 caută 24 de startup-uri cu potențial pentru a le oferi sprijin financiar

În perioada 12 martie – 21 iunie 2013 Antreprenor 2.0 îți oferă oportunitatea să participi gratuit la o serie de evenimente în care îți vei valida ideea de afacere, vei scrie planul de afacere, vei beneficia de mentorat și la finalul cărora poți câștiga bani pentru a-ți porni afacerea.

Antreprenor 2.0, un proiect implementat de Fundația Post-Privatizare și partenerii săi, își propune să dezvolte ecosistemul antreprenorial prin crearea unei rețele de antreprenori.

În această etapă a proiectului se caută 24 de startup-uri cu potențial care vor beneficia de sprijin financiar. De asemenea, prin intermediul unor serii de evenimente în întreaga țară, antreprenorii sau viitori antreprenori vor avea ocazia să învețe de la Marius Ghenea și de la alți antreprenori de succes, specialiști sau antreprenori locali cum își pot îmbunătăți ideea de afacere și cum o pot transforma într-un business sustenabil.

În cadrul proiectului se vor organiza 8 conferințe regionale în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Craiova, Ploiești și Constanța, unde participanții își vor putea valida ideea de afacere alături de Marius Ghenea, vor învăța de la experți cum să folosească instrumente online în dezvoltarea afacerii și vor afla povești de succes ale antreprenorilor locali.

Participarea la program este gratuită.

Detalii și înscrieri aici.

 

Reclame