Workshopurile BritTeen

British Council Iași va organiza începând cu data de 24 ianuarie workshopurile BritTeen pentru tinerii cu vârste între 11 și 15 ani, menite să pună accentul pe comunicarea și învățarea limbii engleze prin activități interactive.

Ghiciți, ce vă așteaptă la Atelierele BritTeen?!

Acțiune, motor, start! Pregătiți-vă chitările, dați volumul tare și nu uitați să vă citiți scenariul, pentru că până în data de 23 Ianuarie 2013 au loc înscrierile pentru atelierele de Cultură și Civilizație și Dramă din cadrul BritTeen.

Dacă aveți între 11 și 15 ani și vreți să vă exersați inventivitatea și flexibilitatea, vreți să discutați despre muzica și filmele preferate, despre costume, recuzită și improvizație, toate împreună cu un grup creativ și implicat de tineri, sunteți așteptați în fiecare joi între 16:00 și 17:30, respectiv 17:45 și 19:15, începând cu data de 24 ianuarie. Trebuie doar sa aveți un nivel intermediar de limbă engleză și să nu vă uitați acasă spiritul vesel și voia bună!

Înscrierile se fac pe www.britishcouncil.ro/iasi , la adresa bc.iasi@britishcouncil.ro sau la numărul de telefon – 0232 316 159.

 

Anunțuri