Final de ADventură

Ziua de joi, 29 noiembrie, a fost prilej de sărbătoare deoarece a avut loc Gala team ADventure, ultima etapă din Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice.

Cei 36 de studenți grupați în 9 echipe ne-au impresionat cu strategiile, dezinvoltura, interesul manifestat. Știți care este scopul Galei, nu? Înafară de prezentările făcute de participanți, un moment mult așteptat a fost cel al premierii.

Pentru studiul de caz de la Tester-Casa Auto, câștigătoare este echipa ADena, formată din Dominic Amariei, Florentina Grosu, Georgiana Popa, Luciana Murărașu, pentru WINK, echipa Creative Bulb, adică Ștefana Cozan, Marina Topcean, Smărăndița Ciornei, Raluca Daniela Lungu, iar pentru Adservio, echipa WantedIoana Georgiana Dănilă, Dragoș Movilă, Camelia Cojan, Cristina Mihaelă Marc.

Au fost oferite premii din partea celor 3 parteneri, din partea juriului, dar și alte oportunități, precum: internship-uri (oferite de Zile și nopți Iași participantei Vamanu Alexandra, de CardivLucianei Murărașu, de Tester-Casa Auto – echipei câștigătoare ADena), dar și o multifuncțională oferită de Artis Ștefanei Cozan.

Ne-am bucurat că am avut șansa de a lăsa o amprentă în dezvoltarea personală și profesională a participanților și abia așteptăm a VI-a ediție de team ADventure.

Reclame