PR Tea de Iași ediția a 8-a

Un spaţiu edenic… Cărtureşti; poveşti de viaţă înfăşurate în celuloză, o călătorie sub aburii ceaiului împrăştiind de această dată aroma relaţiilor publice. Decembrie te trimite mereu cu gândul la aburul caracteristic, traversându-ţi simţurile, la discuţiile lungi alături de prieteni, la sentimentul de mulţumire al momentului ce trece apropiindu-te de ceilalţi, lărgindu-ţi orizonturile.

Ceaiul nostru atât de cunoscut în rândul studenţilor pasionaţi de PR şi publicitate îţi aduce  în cea de-a opta ediţie parfumul succesului literar mânat de tot ceea ce presupune domeniul relaţiilor publice. Tema abordată în acest an de evenimentul PR Tea de Iaşi, un eveniment marca PRIME Iaşi – Bestseller pe care PR-ului, vine să dezvăluie munca din spatele scenei. Eşti curios să afli cum ajunge până la tine ”povestea”, ce drum parcurg bucăţile de celuloză atât cât să răsune ca un ecou mut pe rafturile bibliotecilor și librăriilor? PR Tea de Iași este locul perfect…aici vei cunoaşte munca unor oameni senzaţionali.

Te întrebi cum influenţează domeniul PR lumea cuvântului? Eşti curios să afli ce trepte trebuie urcate pentru a atinge succesul? Înscrie-te pe pagina de Facebook a proiectului şi vino miercuri, 5 decembrie la ora 19:00, la Librăria Cărturești din cadrul Iulius Mall, să savurăm împreună ceaiul cu aromă de relații publice.

 Te aşteptăm să învăţăm din reuşitele celorlalţi, pentru ca studenţia să fie startul formării profesionale.

Anunțuri