Înscrierile la Școala ADC*RO continuă până pe 24 octombrie

Admiterea pentru cea de-a cincea ediție a Școlii ADC s-a prelungit până pe 24 octombrie, orele 23.59. 

Înscrierile se fac online, pe www.scoalaadc.ro, prin completarea testului de admitere, care constă în 5 probe de creativitate.

Criteriile pe baza cărora tutorii școlii vor nota înscrierile sunt originalitatea, creativitatea și respectarea cerințelor briefului. Lista celor admiși va fi anunțată la finalul lunii noiembrie, urmând ca, în luna ianuarie 2013, să înceapă cursurile celei de-a cincea ediții a Școlii. În timpul acesteia, studenții vor participa la seminarii și își vor putea testa aptitudinile creative în cadrul întâlnirilor săptămânale cu tutorii iar, la final, cei mai talentați vor beneficia de internship-uri în agenții de publicitate.

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxă. Pentru a urma seminariile Școlii ADC*RO, studenții admiși vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Mai multe informaţii despre structura cursurilor și despre portofoliile studenților din anii trecuți, gasiți pe www.scoalaadc.ro.

Școala ADC*RO este o școala de concept, dedicată tuturor tinerilor interesați de domeniul publicității. Acesta este primul proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) este o asociație non-profit, al cărei obiectiv este de a promova excelența în creativitate, punând în legatură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.

The Institute este fondator al AdPrint, Internetics și Institute, The Magazine, organizator al Effie Awards, Școala ADC sși 10 ani de creativitate românească.

Reclame