team ADventure – ediția a V-a

Ați auzit noutățile? Cu siguranță ați aflat că PRIME Iași vă provoacă să vă înscrieți la singurul Festival de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice din regiunea Moldovei, la team ADventure. Scopul acestuia este de a crea o legătură între mediul academic, agenții economici și studenții interesați de domeniul Relațiilor Publice și Publicității.

În acest an, se desfășoară cea de-a V-a ediție a proiectului și urmărește înscrierea a 36 de studenți care vor lucra pe trei studii de caz ale partenerilor Tester-Casa Auto, Wink și Adservio.

Festivalul se adresează studenților secției Științe ale Comunicării din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, celor de la Marketing și Comunicare în Afaceri de la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor și celor de la Tehnici de Producție Editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia, din cadrul Facultății de Litere, ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Festivalul presupune trei etape: Înscrierea, Conferința și Gala.

Înscrierea se va derula în perioada 20-21 octombrie, după care urmează predarea briefurilor către echipe, rezolvarea acestora și info-meet-ul, Conferința și Gala de premiere.

Încă ceva foarte important: pe 17 octombrie, în Amfiteatrul II8 din corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, echipa team ADventure te așteaptă la prezentarea proiectului!

Anunțuri