Board-ul V a predat ștafeta!

Image

După trei zile de Adunare Generală în care membrii PRIME Iași au evaluat activitatea asociației din ultimul an, am ajuns la mult așteptatul moment, si anume… votarea boardului cu numărul VI! După dezbateri îndelungate, feedback-uri pe proiecte și membri, am găsit combinația perfectă pentru ca noi să putem dezvolta cele mai tari proiecte pentru studenți! Prin urmare, să aplaudăm curajul celor 5 fete care ne-au promis să ridice PRIME Iași la un alt nivel și de la care, cu siguranță, vom avea ce învăța!

Felicitări, Diana Șerban – președinte, Simona Lungu – Coordonator al Departamentului de Relații Publice, Loredana Lupu – Coordonator al Departamentului de Resurse Umane, Georgiana Nădejde – Coordonator al Departamentului de Strângere de Fonduri și, nu în ultimul rând, Gabriela Scutăreanu – Secretar General!

Iar ție, board V (Bogdan Bîșcă, Andreia Altam, Georgiana Bejanaru, Vlad Tudor Șerban și Ioana Tarcău), îți mulțumim pentru că ne-ai fost alături, ne-ai coordonat un an și ai predat ștafeta mai departe!

Mult spor vă dorim și să auzim numai de bine! 

 

 

 

Anunțuri