Bun venit la UAIC!

Image

Ești student în anul I? Nu știi ce oportunități de viitor ai, la ce stagii de practică să aplici, ce mobilități în străinătate ți se potrivesc? Mai simplu: nu știi ce înseamnă viața de student. Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” îți vine în ajutor, oferindu-ți răspunsuri la toate întrebările, în cadrul celui mai mare eveniment de orientare şi informare din România: „Bun venit la UAIC”.  

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, boboceii UAIC vor primi o mapă de bun-venit când vor trece prin fața corpului A. În cele trei zile, te vei întâlni cu angajații și voluntarii dornici să te informeze. De asemenea, vei avea ocazia să participi la tururi de oraș, la workshop-uri, dar și la activități sportive în aer liber.

Duminică va avea loc un program de mentorat și-i vei întâlni pe colegii mai mari, ce-ți vor oferi sfaturi, te vor încuraja și vinde ponturi. Tot duminică (în fața corpului B)… ți se pregătește o surpriză: un concert extraordinar cu Smiley, cel mai așteptat moment din cadrul ”Bun venit la UAIC”. Luni, ca un student exemplar, vei participa la evenimentul festiv ce marchează deschiderea anului universitar, în Aula Magna ”Mihai Eminescu”, după care ești așteptat la petrecerea din Cantina ”Titu Maiorescu”.

Pentru a face o trecere cât mai frumoasă de la viața de liceu la cea de student, ”Bun venit la UAIC” este evenimentul perfect, cel mai potrivit pentru tine. Dacă vrei să afli mai multe informații, accesează link-ul www.360.uaic.ro/bunvenit.

Anunțuri