Școala ADC*RO vine cu noi surprize!

Image

Vă amintiți ce scriam în articolul anterior? Atunci v-am explicat că ”it’s musai” să vă implicați pe ici, pe colo. Continuăm să vă dezvăluim mici ”secrete” care sperăm că vin la momentul potrivit, chiar la țanc.

Despre ADC*RO v-am povestit… mai ales că înscrierea pentru cea de-a cincea ediție a început pe 22 august și mai este un pic până te poți hotărî, adică până pe 15 octombrie.


Și, ca să vă atragă și mai mult și să vă determine să luați o decizie, Școala ADC*RO vă aduce o nouă surpriză: o bursă integrală, de 500 de euro, oferită de Grolsch. Ca să participi, nu trebuie decât să-ți demonstrezi creativitatea. Calitatea ta de creator se va răsfrânge asupra a două probe și a unui ad de presă în timpul unui examen. Acesta va avea loc pe 6 octombrie, la ora 11:00, în Energiea, ca pas ulterior înscrierii la adresa teodora.calin[at]institute.ro.

                      

Care este legătura dintre Școala ADC*RO și bursa Grolsch? Pentru a putea intra în posesia bursei, câştigătorul trebuie să completeze şi să treacă cu brio şi de testul de admitere al Şcolii ADC*RO. Câştigătorul bursei va fi anunţat odată cu lista celor admişi, la sfârşitul lunii noiembrie, urmând ca, în luna ianuarie, Şcoala ADC*RO să îşi deschidă porţile pentru cea de-a cincea ediţie. Mai multe informaţii despre condiţiile de participare pentru această bursă găsiţi pe www.scoalaadc.ro.

Înscrieți-vă pentru a vă remarca! PRIME Iași vă urează mult succes!

Reclame