Colegi, ce ateliere frecventați?

Știm fiecare că am trecut de vârsta la care mergeam la cumpărături de caiete, ghiozdan, rezerve de stilou ori sugativa. Și mai știm și că ne place tehnologia, acum să nu negați că pe pagina de Facebook e bifată opțiunea Keep me logged in. Oricum nu ne plănuim să facem glume proaste pe seama voastră, să știți, ba chiar recunoaștem că și noi avem aceleași obiceiuri. Dar mai avem și câteva ponturi, pe care vi le șoptim și vouă aici. Și sincer, chiar ar fi OK să aplecați puțin urechea.

Apropo de Facebook, opriți-vă din Like-uri și Share-uri câteva minute. Încercați Edit your basic info. Credem că sunteți oameni serioși și e timpul să vă actualizați profilele. Studii, job, voluntariat, experiențe, link spre blogul vostru șamd. Mai clar de atât, încercăm să spunem că „it’s musai” să vă implicați pe ici pe colo. Avem o vârstă și, deh vârsta vine la pachet cu experiențele ei.

Și ca să facem gașcă bună, noi vă dăm în continuare ponturi, voi vă implicați. Primul din serie e testat și putem da noi garanție. E deja la ediția a doua și l-am susținut cu toata încrederea de la început.  Atelierul Produselor Creative scrie în link, dar i se spune după alint APC (că-l îndrăgește toată lumea).

Dacă stați puțin să vă gândiți o să vă amintiți că știți despre ce vorbim noi aici. Pozele simpaticilor cu pălărie galbenă și elice avem impresia că le-ați văzut și chiar apreciat deja (ne înșelăm cumva?:) ). Dacă nu sunteți siguri de experiența asta, să știți că și ei, simpaticii cu pălărie și elice, o susțin și recomandă. Și în plus chiar e mișto. Îți faci echipă cu încă 4 prieteni buni și vă înscrieți cu cele mai originale idei de produse pe care le aveți (și nu da din umeri acum, știm că ești un student creativ). Treci prin 4 training-uri, 3 luni de mentorat (asta e mare lucru) și cine știe cu cine te mai împrietenești și te apuci apoi de afaceri.

Aici te inscrii, dar numai după ce ai citit cele 7 puncte. Imediat după, intri cu prospături în News feed și faci impresie bună: scrie despre ideile tale în status, dai Tag prietenilor și le spui să te susțină, dai Like Asociației Industrii Creative, încarci poze de la eveniment, te împrietenești cu mentorii etc. Hai, curaj!

 

Reclame