Vino să cunoști culturile lumii!

 

IASHINGTON 2012 te așteaptă pe 9 septembrie în Parcul Copou!

Săptămâna care a trecut a fost plină de experiențe dintre cele mai interesante pentru delegații de la IASHINGTON 2012. Oameni excepționali, momente frumoase și multă energie pozitivă!

În închiderea evenimentului internațional, și ieșenii sunt invitați să ia parte la IASHINGTON 2012! Tinerii din AIESEC Iași au pregătit un spectacol de dansuri tradiţionale, cântece, expoziţii de costume şi obiecte specifice ţărilor reprezentate de delegaţi, degustări de mâncare tradiţională, toate într-un mediu caracterizat de energie şi voie bună!

Pe 9 septembrie, locuitorii Iașului  sunt așteptați în Parcul Copou, începând cu orele 13.00  unde vor avea ocazia să vadă pe scena dansuri oferite de Asociația Româno-Japoneză Himawari, Comunitatea Elenă din Iași,  ”Dance Explosive”, Clubul de dans Sportiv ”Unic”, cei de la Universul Latino, Ansamblul ”Coconițe”, demonstrații de aikido oferite de Marushabi Aikido-Iași și multe alte surprize, dintre care și muzicale.  Douăzeci de standuri vor fi amenajate pentru încântarea celor ce vor fi prezenți la eveniment. Mai mult decât atât, oricine va putea interacționa cu delegații internaționali veniți de prin colțurile lumii pentru a participa la IASHINGTON 2012.

Toată lumea este așteptată să se bucure de internaționalism și de atmosfera veselă, garantate de invitații târgului multicultural al  ediției 2012 a IASHINGTON!