Au început înscrierile la Şcoala ADC*RO, ediţia 2013

Mai sunt doar câteva zile din vacanță și deja apar noi oportunități. În perioada 22 august – 15 octombrie au loc înscrierile pentru cea de-a cincea ediţie a Şcolii ADC*RO. Cursurile vor începe în luna ianuarie 2013 și vor dura 5 luni, până în luna mai. În timpul şcolii, studenţii vor participa la seminarii şi îşi vor putea testa aptitudinile creative în cadrul întâlnirilor săptămânale, care vor avea loc în agenţii de publicitate. La terminarea cursurilor, cei mai talentaţi studenţi vor beneficia de internship-uri.

Cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile şcolii, o pot face online, rezolvând brief-ul de concurs. În urma evaluării înscrierilor, vor fi admişi cel mult 60 de studenţi. Criteriile care vor fi urmărite sunt creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.

Participarea la concursul de admitere nu presupune plata niciunei taxe, dar pentru a urma seminariile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Şcoala ADC*RO este o şcoală de concept, dedicată tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. Acesta este primul proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.

Obiectivele ADC*RO sunt:

– de a promova și de a susține standardele de calitate și integritate în comunicarea vizuală din România;

– de a crea un spațiu de dialog pentru creativii din publicitate, design și comunicare;

– de a reuni profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.

Participă și tu la Școala ADC*RO!