PRIME Iași recomandă IASHINGTON!

Când vine vorba despre membrii albaștri, știm că avem voluntariatul în sânge. Chiar și așa, nu suntem singurii care suferim de această ″boală″, iar acesta nu poate fi decât motiv de bucurie. Colegii noștri din AIESEC Iași sunt în febra pregătirilor pentru un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați.

IASHINGTON

În perioada 03 – 09 septembrie, ei organizează o nouă ediție a conferinței internaționale IASHINGTON, în acest an dorind să aducă peste 90 de participanți din străinătate și 60 de delegați români.

Inițial, IASHINGTON a fost gândit ca un eveniment care să promoveze valorile locale și potențialul educațional al Iașului, însă, între timp, a devenit un eveniment care combină cu măiestrie educația și marile culturi ale lumii.

Sesiunile de învățare ale acestei ediții urmăresc câteva direcții clare: leadership și management, antreprenoriat și ințiativă, motivație și leadership personal, gândirea creativă și, nu în ultimul rând, workshop-uri. Despre toate acestea veți afla de la speakeri internaționali ca Garret Gravesen şi Kevin Scott din Georgia – S.U.A,  Josh Paradis din Virginia – S.U.A, Bruno Medicina – Italia sau Jennifer Wllison din Anglia.  În ceea ce privește specialiștii de pe meleagurile autohtone, îi prezentăm cu mândrie pe Alex Găvan, Paul Olteanu, Tedy Necula, Cristian Oneţiu și Tincuţa Apăteanu, iar dintre ieșeni, ne vor împărtăși din experiența lor profesională: Emanuel Martoncă, Adriana Ursache, Marius Ghenea și Alina Cojocaru.

IASHINGTON

Pentru cei care nu vor mai prinde locuri  la IASHINGTON ca şi participant, echipa de organizare a pregătit o surpriză: un treasure hunt deschis tinerilor din Iaşi! Mai exact 150 de persoane vor putea  face echipe cu delegaţii internaţionali şi vor cutreiera oraşul în lung şi în lat în căutarea  indiciilor! Competiţia va testa abilităţile fizice şi intelectuale ale echipelor formate şi va cuprinde trasee cu principalele obiective turistice ale Iaşului.

Şi dacă concursul de treasure hunt nu vă găseşte pregătiţi sau în formă, cu siguranţă un  spectacol al culturilor lumii vă va încânta. Global Village-ul sau “satul global” în traducere, va fi o adevărată paradă a culturilor din întreaga lume. În ultima zi de IASHINGTON, pe 09 septembrie, toţi ieşenii sunt invitaţi să se bucure de un spectacol plin de energie şi voie bună: dansuri tradiţionale, cântec popular şi teatru, expoziţie de obiecte şi costume din toate colțurile lumii şi degustări de mâncare specifică zonelor de unde vin delegaţii internaţionali.

Mai multe detalii despre această ediție IASHINGTON puteți afla pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook. Se anunță a fi un eveniment plin de surprize așa că organizatorii promit să vă țină la curent cu toate detaliile.

Tu ce planuri ai pentru începutul lunii septembrie?

Reclame