O nouă oportunitate- curs în Danermarca

Viborg International Summer University este un curs de două săptămâni în Danemarca, realizat de Departamentul de Mecanică și de Producție de la Universitatea Aalborg, Workshop de animație, Facultatea de Științele Sănătății, Facultatea de Educație și Științe Sociale de la VIA University College and DANIA – Danish Academy of Business and Technology.

VISU este dedicat studenților din toată lumea interesați de munca de echipă într-un mediu internaţional şi multicultural.

Programul este menit a dezvolta abilităţi inovatoare şi competenţe de lucru, în scopul de a răspunde provocărilor viitoare la nivel global: sănătate, bunăstare şi durabilitate. Cursul va dezvolta capacitatea de a lucra în echipe interdisciplinare prin crearea unor reţele cu studenţii de la asistenţă medicală, socială, inginerie, afaceri, studii de marketing şi de animaţie.

Cursul se va desfășura în perioada 6-17 august 2012. Costul acestuia este de 100 Euro, iar tu poți aplica până la data de 25 iunie 2012. Pentru cei curajoși și dornici să învețe timp de două săptămâni în Danemarca, înscrierile se pot face aici.

Anunțuri