Convoiul celor 11

Prietenii noștri de la Canvi Events sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a doua ediție 11even Iași. A mai rămas o săptămână până când cei 11 speakeri îți vor povesti, timp de 11 minute, despre bucurie și curaj.

Și pentru că un eveniment ca acesta nu poate trece neobservat, te sfătuim să arunci o privire pe străzile orașului în căutarea celor 11 mașini oficiale ale evenimentului. Tester-Casa Auto, sponsorul principal al 11even Iași, a dat culoare automobilelor care îi vor aduce pe cei ce ne vor încânta pe 30 mai la IDEO – Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor.

Unul mai frumos decât cealălalt, autoturismele se vor alinia în fața noastră și ne vor încânta cu ″Bucurie și Curaj″. Indiferent dacă ești sau nu pasionat de mașini, convoiul celor 11 te va face să zâmbești cu siguranță: Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa E, Mercedes-Benz Clasa GLK, Mercedes-Benz Clasa M, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi ASX, Hyundai i40, Hyundai i30, Volvo S60, Range Rover Evoque, Range Rover Sport. La prima vedere… Bucurie și Curaj!

După discursurile celor 11 speakeri, te invităm să ciocnim un pahar de vin din partea Gramma Wines, pe muzica celor de la We Singing Colors.  Așteptăm cu nerăbdare ziua evenimentului și te sfătuim și pe tine să îți rezervi un loc la 11even Iași, pentru cel puțin 11 motive.

Biletele se pot cumpăra pe www.iasi.11even.ro sau la telefon 0756 333 890.

Reclame