11even Iaşi: o nouă ediţie, alţi 11 speakeri, aceleaşi emoţii!

Iaşul găzduieşte a doua ediţie 11even pe 30 mai la IDEO – Centrul de Sprijinire şi Dezvoltare a Afacerilor. Va fi o ediție cu alţi 11 oameni deosebiţi care, prin efort şi dăruire, talent şi motivaţie au creat şi susţinut comunitatea din care fac parte și în care se vor împărtăşi experienţe. Se va povesti şi discuta simplu, de la om la om, cu persoane care vin cu aceleaşi emoţii: de a împărtăşi, de a găsi răspunsuri şi inspiraţie, de a trăi viaţa cu un strop în plus de curaj şi un chef nebun de aventură.

Cum această ediţie va fi „despre oameni curajoşi şi oameni care au creat bucurie în jur”, cei care vor depăna frânturi din viaţă vor fi: Adriana Ursache (director la Asociaţia Industrii Creative), Andrei Gheorghiescu (managerul proiectului Turnul Nostru), Andrei Haţegan (fondator The Amsterdams şi We singing colors), Angela Paveliuc-Olariu (doctor etnograf), Beatrice Rancea (director al Opere Naţionale Române, Iaşi), Emanuel Martoncă (director de marketing la Coriolan), Gheorghe Ilie Fârte (conferenţiar universitar la Catedra de Științe ale Comunicării), Mihai Pintilei (director executiv la Teatru FiX), Maura Anghel (director editorial la Glare), Răzvan Aonofriesei (preot specializat în limbajul mimico-gestual) şi Răzvan Gîrmacea (developer web).

Povestea fiecăruia va lua forma unui discurs de 11 minute care, împreună cu alte câteva minute de răspunsuri şi întrebări, de coffee break&buffet se vor înlănţui într-o conferinţă. Conferinţa se va finaliza cu un after-party, unde participanţii şi invitaţii vor avea ocazia să-şi împărtăşească impresii, experienţe, curiozităţi într-un cadru mai restrâns.

Participarea la această experienţă se realizează cu chef de viaţă şi de povestit, pe baza unui bilet achiziţionat de pe http://11even.ro/2012/bilete/ sau la numărul de telefon 0756 333 890. Biletele sunt de două categorii, standard pentru conferinţă şi premium pentru întregul eveniment (conferinţă şi after-party).

Detalii despre eveniment, speakeri sau organizatori se găsesc pe http://11even.ro/2012/iasi/ sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Participă şi transformă poveştile lor în experienţa ta!

Reclame