PR Tea de Iași – ediția VII

Dintotdeuna, întâlnirile la ceai au constituit un prilej extraordinar pentru a comunica cu ceilalți, au indus o atmosferă relaxantă în care oamenii se bucură de momentele petrecute împreună. Preferate de către regina Elizabeta a II-a, regina Victoria, Winston Churchill sau George Washington, ceaiul nu a lipsit din tabieturile leaderilor.

Chiar dacă e o primavară călduroasă, ceaiul cu aromă de relaţii publice, devenit cunoscut în rândul studenților pasionați de PR și publicitate, nu poate decât să răcorească curiozitatea acestora. Îl puteți gusta pe 16 mai 2012, între orele 19:00 – 21:00, la librăria Cărturești unde va avea loc cea de-a șaptea ediție PR Tea de Iași, eveniment marca PRIME Iași.

Sunteţi curioşi să aflaţi cum funcţionează departamentul de relaţii publice din cadrul unei prestigioase instituţii? Cu o experiență în jurnalism și în relații publice, invitatul acestei ediții, Gabriela Enea – director al Direcției pentru Relații Publice și Protocol a Camerei Deputaților va discuta la un ceai, într-un cadru informal, despre comunicarea instituțională.

Vă întrebați care sunt provocările și constrângerile impuse de munca în cadrul unei importante instituții publice? Vă așteptăm miercuri, 16 mai 2012 la librăria Cărturești să savurăm împreună ceaiul cu aromă de relații publice alături de invitatul nostru și compania celorlați participanți.

Înscrierile se realizează aici până pe data de 14 mai.

Reclame