La final de BizCamp- ediția a 7-a

Astăzi, o parte dintre membrii PRIME, alături de alți studenți, au participat la BizCamp– ediția a 7-a. A fost un eveniment foarte reușit, care ne-a adus spre cunoștință unele informații relevante, foarte necesare pentru domeniile noastre de studiu și pentru viața de zi cu zi.

În ciuda faptului că am stat 9 ore, putem spune că nici măcar nu s-a simțit cum a trecut timpul. Conferințele și workshop-urile au fost foarte atractive.

Prima conferință a avut ca teme: Talent vs. experiență – lupta dintre generații pusă sub semnul acestor 2 valori, iar, ca speakeri, pe: Irina Șubredu – Consilier în carieră CIPO și pe tânărul Iulian Boia – Antreprenor, cofondator BrandShout. A doua temă a fost Perfecționarea abilităților. „Încăpățânarea” de a fi cel mai bun! pusă în discuție de Crina Penteleychuk – Manager&Trainer Crilia, Paula Clapon – Vicepreședinte AIESEC Iași, Camelia Ignat – HR Arobs și Oana BlagaPR asdMARK.

După coffee break a început ce-a de-a doua conferință. Prima temă Specializare vs. expertiză: tu către care tinzi? a avut ca speakeri pe: Mihaela Ceucă – Șef Birou Resurse Umane Antibitice Iași, manager al proiectului „Școala de vară a+” și Anca Gîlcă – Coordonator regional Educativa. Următorul subiect, Informarea plus networking-ul: Ingredientele unui brand puternic, a fost dezbătut de Adrian Monoranu – Marketer&Public Speaker, Laura Baban – Social Media Manager și Dan Chihaia – Director General Dancomed.

Conferințele au fost urmate de workshop-urile: Arobs – Upgrading Romania (Sebastian Botiș și Ciprian Sabou), Cine îmi trăiește viața? (Dragoș Fînaru) și De 3 ori Social Media. Adjudecat (Adrian Monoranu).

Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment, că am avut posibilitatea de a cunoaște oameni minunați care ne-au împărtășit experiențe personale și profesionale. Așteptăm nerăbdători următoarea ediție de BizCamp!