Creative Combo

Începând cu luna mai, IQads organizează Creative Combo, eveniment menit să prezinte cele mai creative ad-uri din lume.

Pasionații de publicitate vor avea parte de o serie de proiecții tematice cu spoturi locale şi internaţionale. Astfel, cei din orașe precum: Arad, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureş, Târgu Jiu şi Tulcea vor fi încântați cu spoturi și ad-uri premiate şi viralizate în toată lumea, prezentate de Hip Sterică, moderatorul virtual al show-ului pregătit de IQads.

Pe 2 mai, la ora 20:00 se va desfășura (simultan în cele 17 orașe) prima ediție a acestui eveniment, având ca temă Bărbatul în publicitate. Participanții îi vor descoperi pe bărbații din publicitate, pasiunile și prietenii lor. Exemple de aceste personaje sunt: bărbatul care face o maşină să pară că zboară pe şosea; cel pe care o minge şi o bere pe măsură îl transformă într-un campion sau bărbatul care ar fi dispus să renunţe la toate acestea pentru o femeie frumoasă.

Pe blogul evenimentului sunt publicate numele și adresele cluburilor în care vor avea loc proiecţiile, biletele putând fi cumpărate chiar la intrarea în club. PRIME Iaşi vă recomandă!

 

Anunțuri