Congresul Național al Studenților la Comunicare

Ca în fiecare primăvară, PRIME România îi invită pe toți cei interesați de domeniul Comunicării și Relațiilor Publice la Congresul Național al Studenților la Comunicare. Te-ai săturat să te întrebi cum sunt organizate cele mai mari show-uri televizate din România, precum „Românii au talent” sau „Vocea României”? Vrei să afli cum se face comunicarea de criză pentru un brand sau cine stă în spatele organizării unui festival care adună mii de telespectatori?

Dacă ai răspuns pozitiv la cel puțin o întrebare dintre cele de mai sus, te așteptăm să ne însoțești la Congresul Național al Studenților la Comunicare (CNSC), pentru a afla secretele din spatele PR-ului de divertisment.

În perioada 3-5 mai, CNSC-ul pune în lumina reflectoarelor specialiști precum Andi Moisescu (Producător General APROPO TV),  Mona Segall (producător general „Românii au talent”), Marian Dorobanțu (Promotion Executive INNA Management) și mulți alții. Aceștia ne vor explica timp de două zile care sunt mecanismele din industria comunicării, abordând tacticile și tehnicile de PR utilizate în divertisment iar, în cea de-a treia zi, vom putea pune în aplicare cunoștințele acumulate, alături de alți studenți de la Comunicare din Brașov, Sibiu, Cluj și București.

Pentru a te înscrie, parcurge următoarele etape:

  1. Intră și completeză formularul pe http://www.cnscpeweb.ro/inscrieri/;
  2. Trimite un mail de confirmare a înscrierii pe anastasia.panus@yahoo.com cu: numele și prenumele tău, numărul de telefon și tipul de participare pentru care optezi (Conferință/ Conferință+workshop);
  3. Fă-ți bagajul și hai să aflăm ce se întâmplă în spatele cortinei showbiz-ului românesc!

Reclame