A zis cineva Atelierul Produselor Creative?

Dacă da, atunci trebuie să vă spunem că este vorba despre un program de training și mentorat de cinci zile, prin care 20 de tineri creativi învață cum să își dezvolte ideile în produse de succes.

Altfel spus, o oportunitate bună prin care vă puteţi valorifica ideile, dar mai ales prin care aveţi şansa să învăţaţi alături de persoane cu pasiuni şi abilităţi complementare.

Cu siguranţă aveţi în cercul vostru de prieteni un programator sau cineva pasionat de zona IT, poate un fotograf şi o iubitoare de handmade.

Vă puteți înscrie cu una sau mai multe idei de produs, iar mentorii Atelierului Produselor Creative: Cristian Manafu, Andrei Roșca, Marius Ursache și Emanuel Martoncă vor alege cinci echipe care vor participa la workshop-uri și vor avea ocazia să îşi transforme ideile în produse.

Vor fi patru zile de workshop-uri și una de prezentare a ideii, astfel:

9 mai: Inovație și dezvoltare de produsMarius Ursache, Director creație Grapefruit

10 mai: Implementarea ideii de produsAndrei Roșca, General Manager Spada

11 mai: Comunicare și brandingCristian Manafu, Consultant senior The Connector&Partners

12 mai: Vânzări și aspecte financiareEmanuel Martoncă, Director marketing Coriolan

13 mai: Prezentarea produselor în fața celui de-al doilea juriu (reprezentanți ai mediului de business local)

Dacă sunteţi tineri creativi (18-35) şi vreţi să vă transformaţi ideea într-un produs, alături de mentori cu experiență practică şi reprezentanți ai mediului de business ieșean, înscrieţi-vă aici.  De asemenea, puteţi urmări activitatea Asociaţiei Industrii Creative şi pe pagina de Facebook.

PRIME Iaşi susţine Atelierul Produselor Creative şi se bucură că se poate alătura unei astfel de iniţiative din comunitatea locală.

Mult succes!