Zicem START înscrierilor la ATELIERE, ediţia a IV-a

Am ajuns la momentul mult aşteptat, cel al înscrierilor. În această seară a avut loc prezentarea proiectului ATELIERE. Studenţii prezenţi în sală s-au arătat interesaţi de temele ce vor fi abordate în cadrul workshopurilor din acest an de către cei patru speakeri, dovadă fiind nerăbdarea lor de a-şi asigura un loc pentru data de 8 Aprilie 2012.

Zâmbetul lor, încrederea şi siguranţa cu care vorbeau când s-au înscris ne-a dat posibilitatea să realizăm că există potenţial, dorinţă de implicare şi acumulare de informaţii de la cei care au deja experienţă în domeniu. Dar bineînţeles că punctul forte este constituit de punerea în aplicare a teoriei, a noţiunilor învăţate de-a lungul timpului şi de a lucra cu adevărat cu specialialiştii din domeniul Relaţiilor Publice şi Publicităţii, un domeniu  în care tot mai mulţi îşi doresc să profeseze.

Ce trebuie să ştiţi este că locurile sunt limitate, nu există o regulă a selecţiei, ci doar criteriul „Primul venit, primul servit!” Vă dorim mult spor în alegerea corectă a workshopului care vi se pare cel mai interesant. Reamintim care sunt cele trei workshopuri din care vă puteţi alege doar unul singur.

1. „De la brand naţional la brand local’’ – Sorin Grădinaru (Managing Director România pentru agenţia de publicitate austriacă SERY* Creative Communication)

2. „Personalitatea brandului transpusă în concept de identitate şi brand voice’’Tudor Munteanu (Director de creaţie şi fondator NAMOGO) alături de Andra Precupanu (Marketing Manager la NAMOGO)

3. „Microtargeting. Secretul campaniilor de mâine” – Andrei Botez (Co-founder la NON)

Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să descarce formularul de aici, să îl completeze şi să-l trimită pe adresa ateliere@primeiasi.ro până pe data de 5 aprilie 2012, ora 22.00. Atenţie, locurile sunt limitate, iar preţul unui bilet ce-ţi asigură participarea la workshop este de 15 Ron.

Mulţumim tuturor pentru prezenţă şi rămâneţi alături de noi pentru detalii şi informaţii din „culisele” organizării!

Echipa ATELIERE

Publicitate