BizCamp, prima ediţie naţională şi mai mult entuziasm

Image

De câţi tineri profesionişti e nevoie pentru a avea o generaţie de lideri? Cât trebuie să citeşti pentru a te considera pregătit? De cât curaj e nevoie pentru începutul de carieră pe care ţi-l doreşti?

BizCamp are plăcerea de a te invita să descoperi singur răspunsul la aceste întrebări prin temele propuse, specialiştii pe care îi vei cunoaşte şi resursele pe care ţi le oferă în cadrul celei de-a 7-a ediţii. Cele două zile ale evenimentului sunt dedicate orientării profesionale şi dezvoltării personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferinţe, workshopuri şi seminarii, o adevărată oportunitate pentru a relaţiona cu antreprenori, traineri şi manageri din companii, tineri ambiţioşi şi pasionaţi de ceea ce fac.

Această ediţie propune, într-o manieră interactivă, patru teme principale Career Strategy, Life And Goal Management, Emotional Intelligence şi Personal Branding prin care vei avea posibilitatea să descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi şi sugestii pentru definirea ta profesională.

Se organizează prima ediţie naţională!

Din dorinţa de a ajunge la studenţii din întreaga ţară, BizCamp organizează prima ediţie naţională! Cu acelaşi entuziasm şi profesionalism, ajung în oraşele Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara cu un mesaj puternic de încurajare pentru tinerii aflaţi la început de drum. Vor face cunoştinţă cu studenţii din universităţile acestor oraşe pe datele:

  • 23 – 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson – Bucureşti;
  • 03 mai, la Hotel Ramada – Iaşi;
  • 08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill – Cluj;
  • 10 mai, Hotel Timişoara – Timişoara.

Cu ce te surprind în această ediţie?

Mai mult, se lansează a 11-a ediţie a Ghidului de Carieră! Într-un format profesionist, dar colorat şi entuziast, ghidul te informează şi motivează prin articole, concursuri, exerciţii de psihologie şi de perspicacitate, sfaturi şi interviuri cu mentori.

BizCamp îţi oferă oportunităţi multiple să cunoşti mediul corporate în care îţi doreşti să te dezvolţi prin posibilitatea depunerii CV-ului la locaţia evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar şi prin sesiunile de consultanţă face-to-face cu reprezentanţi din companii care vor avea loc în pauza dintre conferinţe şi workshopuri. Vei avea acces la cultura organizaţională corporatistă,  la cerinţele şi deopotrivă, la aşteptările existente în piaţă, direct de la specialişti din domeniu.

Dacă vrei să participi la BizCamp ediţia a 7-a în oricare dintre oraşele în care ajungem, înscrie-te pe site: www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html. Informaţii suplimentare poți afla prin e-mail, la adresa sofia.frunza@inspirebusiness.ro.

Publicitate