RIUF – cel mai mare târg de universităţi din România ajunge la Iași

Image
Romanian International University Fair este cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei.

Ajuns la a zecea ediţie, RIUF facilitează contactul universităților cu tineri interesați de continuarea studiilor atât în România, cât şi în străinătate. Elevii și studenții interesați de studiul în străinătate sunt așteptați pentru a discuta personal cu reprezentanți ai universităților internaționale și cu alți români studenți sau absolvenți ale acestora. De asemenea, pot să afle de la ei care sunt modalitățile de finanțare disponibile, care sunt oportunitățile ce pot fi fructificate într-un mediu educațional internațional și cum se desfășoară procesul de învățământ într-o altă țară.

În acest an, tinerii din regiunea Moldovei se vor întâlni într-o singură zi cu reprezentanţii a 30 de universităţi internaţionale (Belgia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Germania, Franta, Elveţia, Danemarca) şi din România (Univ. „Al. I. Cuza”, Univ. de Medicină și Farmacie, Univ. „Petre Andrei”).

Toți vizitatorii târgului vor participa la tombola RIUF și vor putea câștiga, prin tragere la sorți:

  • O excursie la munte
  • Invitații la film
  • Un test IELTS gratuit
  • Pachete de cărți
  • Pachete de materiale pentru pregătirea și susținerea examenului de limba engleză.

Pe www.riuf.ro elevii şi studenţii se pot înscrie la workshopuri dedicate studiului în străinătate.

RIUF va avea loc la Iaşi pe 22 martie, la Hotel Unirea, în intervalul orar 10-18.

Publicitate