Training de „Copywriting”

 

Pe 24 și 25 martie are loc trainingul de ,,Copywriting” organizat de Development Training Consulting. Dacă vrei să înveți cum să-ți convingi clienții, cum să-i emoționezi sau chiar să le influențezi comportamentul, acum ai ocazia.

Vei lua contact cu doi traineri cu experiență, vei învăța trucuri și tehnici noi de copy și content writing, îți vei consolida bazele teoretice, îți vei exersa scriitura și pentru alte canale de comunicare față de cele utilizate frecvent. De asemenea, poți descoperi și alte laturi ale meseriei și vei avea oportunitatea să înveți cum să-i determini pe ceilalți să-ți cumpere ideile.

Cei doi traineri sunt Adriana Gaftoniuc și Oana Filip. Adriana Gaftoniuc coordonează Departamentul de comunicare la Q Web Solutions  și contribuie la dezvoltarea de traininguri în același domeniu pentru Development Training Consulting și Oameni și Companii. Oana Filip este copywriter freelancer și lucrează cu clienți ca: BORȚUN•OLTEANU, UNICEF, CampinGrill, Asociația Industrii Creative, ecomTIM 2011, Copywriteri.ro, dar și ca trainer pentru PRIME și BEST.

Dacă vrei să participi, înscrie-te pe site-ul www.cursautorizat.ro și asigură-ți unul dintre cele 16 locuri disponibile. Taxa de participare este 300 lei + TVA, preț în care sunt incluse suportul de curs și pauzele de cafea. 

Reclame