Drag de Iaşi

Cine s-a născut şi a crescut în Iaşi, cunoaşte farmecul acestui oraş şi nu l-ar da pe nimic. Cine a ajuns din întâmplare (sau nu) pe aceste meleaguri, a învăţat să iubească Iaşul şi… nu l-ar da pe nimic. În oricare categorie te-ai afla, trebuie să recunoşti că nicăieri nu se simte mai tare parfumul florilor de tei şi nicăieri nu sună mai frumos roţile tramvaiului. Frumuseţile locului sunt nimic fără frumuseţea oamenilor, iar dulcele târg al Ieşilor a oferit mulţi oameni mari de-a lungul vremii. Îi păstrăm cu drag în amintire şi îi cinstim cu fiecare ocazie, însă uneori, trecutul trebuie să rămână cu ale sale, iar noi trebuie să ne concentrăm asupra prezentului şi a oamenilor de acum.

Ziua de 16 februarie este dedicată zilei de astăzi, este dedicată talentelor actuale, care trebuie recunoscute şi conduse spre mai bine, spre mai mult. Fundaţia Comunitară Iaşi organizează un eveniment filantropic, Gala „Drag de Iaşi”, care îşi propune să susţină performanţa a 5 tineri talentaţi din acest oraş. Evenimentul are loc la Hotel Select, în Sala Barroco Restaurant. Participanţii au ocazia să liciteze pentru „lucruri de necumpărat”, urmând ca fondurile strânse să devină burse pentru cei 5 tineri talentaţi identificaţi de ROTALENT.

Pentru cei care nu vor fi prezenţi la Gală, organizatorii au pregătit o licitaţie online, la care te poţi înscrie prin completarea unui formular. Obiectele licitate sunt la fel de speciale ca şi cele din cadrul Galei:

  • un album al Iaşului în ediţie limitată, ofertat de Primăria Iaşi, care îți va arăta farmecul unui oraș de demult. Privește Iașul cu alți ochi și redescoperă-l mai frumos de fiecare dată!
  • un rol de figurant într-un spectacol al Operei Române Iaşi, ofertat de Opera Română Iași. Cu siguranță ai rămas de multe ori mut de uimire la finalul unui spectacol al Operei Române din Iași. Imaginează-te, însă, de partea cealaltă a baricadei și trăiește arta la intensitate maximă!
  • o bijuterie handmade unicat, ofertată de Nouvellebyluciana. Bijuteriile handmade au mereu farmceul lor, însă bijuteriile realizate de Nouvellebyluciana se bucură de o atenție aparte. Fiecare dintre ele are o poveste, iar de asta îți poți da seama doar dacă le vezi.

Ai ocazia să arăţi cât de drag îţi este acest oraş, aşa că înscrie-te la licitaţia online şi cumpără „lucruri de necumpărat”! La final, Iaşul îţi va mulţumi!

Anunțuri