Ce ne propune Departamentul de HR să facem înainte de examene…

Bine a mai fost în vacanța de Crăciun…  Somn până la amiază, bunătăți pe masă gata pregătite, cadouașe sub braduț, 2-3 ieşiri. Hm…ne cam ia melancolia și am vrea să mai dăm timpul înapoi, să retrăim acele momente unice. Mai ales acum, când a dat greul peste noi cu proiecte făcute mai mult noaptea decât ziua, teme peste teme, alergări pe la seminarii în goana pentru prezențe (măcar alea obligatorii) și examenele spre care ne îndreptăm irevocabil și inevitabil. Ce facem, cum facem, mai avem vreo șansa de scăpare? Normal că da. Cu noile task-uri din partea HR-ului:

1. Vă păstrați calmul în orice situație. Cercetările de laborator din departamanentul de HR au demostrat că stresul dăunează sănătății în măsura în care poate provoca depresii (PRIME-ul are oameni optimiști și zâmbăreți, NU VREM EMO, NU VREM EMO!!!)

2.  Faceți-vă o listă a priorităților și luați-le pe rând. N-ar strica niște stickere lipite pe birou ca să vă amintiți mai ușor ce aveți de făcut.

3. Hrăniți-vă bine, cu fibre, fructe și legume (treceți pe la cantină, fac mâncare bună și e păcat să-și murdărească bucătăresele șorțurile gătind de zor). Energizantele, Cola și stacanul ăla mare de cafea o să vă provoace palpitații și anxietate. Nema concentrare K.

4. Faceți-vă scheme și notițe! (dacă tot cursurile sunt în format electronic, măcar să nu uităm să mai și scriem).

5. Mai ieșiți cu prietenii în oraș, nu deveniți ursuzi, o să vă prindă bine puțin aer rece și încurajările lor.

Reclame