La mulţi ani PRIME Iaşi!

Se spune că talentul poate câştiga meciuri, dar munca în echipă câştigă campionate. Nu ne numim încă profesionişti, însă lucrăm în echipă pentru a deveni cei mai buni specialişti ai PR-ului românesc. În fiecare an, în luna iunie, evaluăm experienţa câştigată prin efortul, dedicarea şi entuziasmul întregii echipe. Iar la fiecare sfârşit de decembrie sărbătorim ziua de naştere a organizaţiei PRIME Iaşi. Bateţi tobele, vă rog! Anul acesta PRIME Iaşi împlineşte 5 ani de când îmbracă PR-ul în albastru!

Din 2006 organizaţia oferă studenţilor oportunitatea de a se juca de-a PR-ul, de a cunoaşte oameni renumiţi din domeniu şi de a organiza evenimente recunoscute la nivel naţional. De cele mai multe ori, de pe băncile PRIME Iaşi, studenţii şi absolvenţii se pun faţă în faţă cu jobul pe care l-au simulat de-a lungul voluntariatului în albastru.

Pentru o seară, membrii PRIME Iaşi vor uita de termene limită şi proiecte, deoarece se apropie petrecerea aniversară, care va fi una foarte şic: îmbrăcăminte şi coafuri RETRO, muzică bună şi dans, salată de fructe, întâlnirile cu Secret Friend, alumnizările şi multe alte surprize.

La mulţi ani, PRIME Iaşi! Continuă să creşti o dată cu tine oameni care vor revoluţiona PR-ul şi Publicitatea!

Anunțuri