PR Tea de Iași VI – vino și tu!

Anunţăm cu surle şi trâmbiţe sosirea celei de-a şasea ediţii a PR Tea de Iaşi! Ştim că frigul şi parţialele bat la ușă, stresul creşte şi mai-mai că nu găsim un moment de răgaz. PRIME Iași vă oferă oportunitatea de a vă trage sufletul pentru o clipă! Ca să îmbinăm utilul cu plăcutul, vă invităm vineri, 9 decembrie, la cea de-a şasea ediţie a PR Tea de Iaşi. Vom savura o cană calduţă de ceai și vom afla Cum e să lucrezi pentru marile branduri româneşti! Cu începere de la ora 19.00, Librăria Cărturești va servi ceai cu aromă de relații publice.

România are posibilităţile ei, iar despre asta vă vor convinge Alexandru Tunaru (copywriter la Greenpixel) şi David Pripas (creative strategist la Strategad). Ei ne vor împărtăşi din experienţele lor şi ne vor spune, mai pe larg, cum au ajuns să lucreze pentru marile branduri din România.

Dacă eşti interesat de domeniul comunicării şi PR-ului, începe weekend-ul cu un eveniment dedicat ţie, într-o atmosferă relaxantă,  cu discuții antrenante. Îţi place tema, vrei să auzi poveştile speakerilor şi vrei să participi la eveniment? Nu trebuie decât să te înscrii între 30 noiembrie (ora 00:00) şi 8 decembrie (ora 12:00). Ştim că graba strică treaba, dar locurile sunt limitate, numărul participanţilor fiind de numai 25 de studenţi.

Descarcă formularul de înscriere de pe site, completează-l şi trimite-l pe prteadeiasi@primeiasi.ro Nu uita de cele  două întrebări pentru Alexandru Tunaru şi David Pripas.

 

Publicitate