Aplică pentru un stagiu de practică în cadrul UAIC!

Vrei să te dezvolți profesional și să-ți pui în practică ideile? Un internship este alegerea optimă. Departamentul de Marketing Educaţional, Evenimente şi Imagine Academică din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” așteaptă înscrieri pentru internship-uri de la cei dornici să lucreze în  domeniul comunicării, relaţiilor publice, jurnalismului sau marketingului.

Dacă ești o persoană bine organizată, dacă ai abilităţi de comunicare scrisă/verbală,  dacă ai capacitatea de a respecta termene limită și de a munci în echipă, dacă ai un computer cu acces la internet și deții abilități de lucru cu platforma WordPress, trimite o scrisoare de motivație și un CV în perioada 11-23 noiembrie pe adresa promovare@uaic.ro (la subiect scrii stagii de practică + domeniul care te interesează). Etapa a II-a se va desfășura în perioada 28-30 noiembrie, când candidații vor fi intervievați.

Ai nevoie doar de 8-10 ore libere pe săptămână pentru a lucra atât acasă, cât și alături de membrii departamentului de promovare a Universității pe parcursul întâlnirilor săptămânale.    

Pentru redactare de articole online sunt disponibile 4 posturi, în care vei deține următoarele responsabilități: redactare de materiale de promovare online a universităţii, actualizare a conţinutului pentru mediile de comunicare online, participare la evenimente interne ale universităţii, concepere şi realizare de interviuri şi reportaje, sprijinirea organizării evenimentelor de relaţii publice din universitate.

Pentru domeniul social-media, se oferă 1 post, iar responsabilul va actualiza conţinutul pentru mediile de comunicare online, monitoriza şi analiza presa online, va organiza campanii de promovare neconvenţionale în social media, va sprijini organizarea evenimentelor de relaţii publice din universitate. 

În cadrul internship-ului, care se derulează pe o perioadă de 7 luni (decembrie 2011 – iunie 2012), vei participa la training-uri specializate în PR online, vei obține adeverinţă de practică în Relaţii Publice, vei câștiga oportunitatea de creştere profesională, vei avea ocazia de a pune în practică idei originale despre promovarea universităţii și vei beneficia de un program flexibil, în funcţie de orarul tău sub îndrumare personalizată.

Reclame