team ADventure la final

Am încheiat şi ultimul capitol al ADventurii. Cele nouă echipe, cu emoţii şi entuziasm şi-au prezentat studiile de caz la care au lucrat timp de trei săptămâni.

Din partea partenerilor avem următoarele echipe câştigătoare: Flashteam, din partea Grupului EDUCATIVA, Creative Bulb, din partea Icar Tours şi echipa X-PRESS, din partea Fabricii de ambalaje EXONIA, care a mai oferit un premiu special echipei KUBIO.

Juriul a oferit premii echipelor: PRobies pentru studiul de caz al Grupului EDUCATIVA, Creative Bulb pentru cel oferit de Icar Tours,  KUBIO pentru brieful primit de la Fabrica de ambalaje EXONIA.  Internship-urile au fost oferite de  Artvertising, Front Page Communication, Media Factory și  Zile şi Nopţi, iar Academia Britanică de Afaceri a oferit patru cursuri online de Advertising și Comunicare în Afaceri.

Au fost premiaţi şi câştigătorii concursului Naive ADventure. Cele două cutii de suc au mers către ideea cu cele mai multe like-uri, și anume: ideea Anei-Maria Sescu. Alte două premii au fost oferite lui Lucian Mustață şi Sînzianei Chichirău.

Mulţumim juriului, partenerilor şi sponsorilor pentru că au făcut posibil acest eveniment şi  felicităm toţi câştigătorii!

Reclame