11even la final

Ziua de vineri, 11 noiembrie, nu a însemnat nici pe departe sfârșitul unei ere așa cum preconizau toate publicațiile lumii, ziua de 11.11.2011 a adus cu ea un motiv de bucurie prin participarea la 11even, un eveniment la care 11 speakeri din diferite domenii au împărtășit din experiența lor de viață în discursuri de 11 minute, care au avut loc simultan în 11 orașe.

PRIME Iași a avut posibilitatea să participe în calitate de organizator la evenimentul care a adus împreună 11 personalități locale, diferite din punct de vedere al experiențelor prezentate, însă hotărâte să capteze atenția fiecărui participant. Am așteptat cu sufletul la gură să ascultăm cuvintele unor oameni deosebiți și am trăit emoțiile unui nou început de proiect, care s-a finalizat cum nu se putea mai bine.

Dumitru Grumăzescu, Andrei Avarvarii, Alexandru Condurache, Vladilena Bîcu, Sabina Sabbarese, Oltița Cîntec, Elena Racu, Ioana Nicușan, Marius Ursache, Vali Tătar și Dan Lungu, cei 11 maeștrii ai cuvintelor ne-au fascinat cu poveștile de viață, unele parcă desprinse din filme.

Am învățat că poți să o iei de la capăt oricând, că te poți reinventa și asta depinde doar de tine, că poți să devii cel mai bun doar muncind din greu și că nereușitele nu înseamnă  că nu ești bun în ceea ce faci, ci doar că trebuie să muncești și mai mult data viitoare.

Sala de proiecții din incinta Moldova Mall, unde a avut loc evenimentul, a fost plină ochi, iar acest lucru nu face decât să ne confirme faptul că evenimentul a fost unul reușit și că cele 11 povești de viață au oferit publicului o seară petrecută cu folos.

Reclame