Informează-te la Zilele Educației Nonformale!

Vrei să pui în practică ceea ce înveți la cursuri? Ce poate fi mai interesant decât trainingurile pentru studenți, mai ales dacă sunt gratuite? Link Education and Practice vă așteaptă în perioada 15-18 noiembrie 2011, la Zilele Educației Nonformale, la Casa de Cultură a Studenților și la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza”, la Sala Ferdinand și Sala Senatului.

Specialiști în antreprenoriat, angajatori, traineri profesioniști și reprezentanți ai ONG- urilor vor fi la dispoziția tuturor cu răspunsuri la întrebări și informații despre oportunități de voluntariat și practică, de antreprenoriat, angajabilitate, comunicare, scriere academică, orientare în carieră, EcoArt, dezvoltare personală.

Dacă vrei să participi, înscrie-te pe site-ul http://zenf.ro/iasi/ pentru fiecare sesiune în parte, până pe 14 noiembrie 2011, ora 23:59.

Evenimentul nu presupune doar discuții, ci și surprize: Vânătoare de Comori, Flashmob, Biblioteca Vie și o petrecere de final. Acestea, precum și tot proiectul  în sine, au loc în Iași, cu ajutorul Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” (CIPO) și al Casei de Cultură a Studenților, dar și al partenerilor: Training People, Asociația Oamenilor de Afaceri din Iași, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Junior Chamber International România Iași.

Concluziile evenimentelor vor fi reunite într-un Ghid de Angajabilitate, în ianuarie 2012. În acest ghid vor fi cuprinse toate proiectele din cele patru centre universitare din București, Cluj- Napoca, Timișoara și Iași.

Participă la Zilele Educației Nonformale. Aici vei găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai și nu știi cui să i le adresezi, vei descoperi indicii pentru a-ți crea o carieră de succes.

Reclame