Următoarea întâlnire cu PR-ul și Publicitatea?

Ți-a atras atenția spotul cu jingle-ul celor de la Maroon 5, ne-ai văzut fluturând banner-ul cu balonul portocaliu la campania neconvențională, ai primit invitații pe Facebook pentru prezentarea din II8 și așa ai aflat de team ADventure de anul acesta. Dacă te-ai înscris în concurs, ai primit brieful, ai fost la Infomeet să discuți cu reprezentanții companiilor EXONIA, Icar Tours, EDUCATIVA și… cireașa de pe tort… ai dat proba de telegenie cu reportajul celor de la TVR pentru emisiunea „U Campus”, care va fi difuzată luni, de la ora 8:30 pe TVR Iași și miercuri de la ora 10:00, pe TVR3, atunci sigur te întrebi:

What’s next?

A mai rămas o zi. Fie că participi sau nu la concurs, a mai rămas o zi până la Conferința team ADventure. Ai primit invitația înainte de seminarii, pe mail-ul grupei tale sau pe Facebook. Ai dat „particip” și acum ești mai aproape de a fi Față în Față cu PR-ul și Publicitatea. Dacă ai pierdut „logarea” de anul acesta la team ADventure și nu te-ai înscris în vreo echipă, nu e nici o problemă, ADventura e în toi și pentru tine. Poți veni la Conferință joi, începând cu ora 12:00, în corpul R al UAIC. În agenda ta e musai să scrie REZERVAT pentru ziua de joi. Abstractizări, metafore, teorii? Nu la Conferință. Aici vin practicieni hotărâți să-ți spună pe bune cum stă treaba cu rebranding-ul, campaniile de publicitate și de repoziționare. Mai exact, îi vei cunoaște pe George Nisioiu – Founder&Creative Director INNERPRIDE, pe Ruxandra-Lidia Krișan – PR Politic Freelancer și pe Florin Mare – Managing Partner la Cardiv Marketing.

Mai ai vreo îndoială că team ADventure merită să fie pe lista ta de priorități? Aruncă o privire aici,  ca să vezi de ce merită să-ți rezervi ziua de joi Conferinței.

Reclame