11even: 11. 11. 2011, 11 vorbitori, 11 minute, 111 participanți

Luna noiembrie aduce în atenția publicului ieșean un eveniment care nu trebuie ratat.  Dacă vă întrebați de ce, aflați că sunteți pe cale să ascultați poveștile de succes a 11 oameni care activează în domenii diferite, sau care nu se bucură de mare vizibilitate în rândul publicului larg, dar care sunt deosebiți prin prisma experienței lor de viață pe care au ales să o împărtășească celor 111 participanți.

În data de 11.11. 2011, 11 discursuri de câte 11 minute fiecare vor fi prezentate în 11 orașe simultan. Vom asista la un spectacol al cuvintelor și al emoțiilor, stiluri diferite, personalități de valoare, oameni de la care avem ce învăța. De unii am auzit mai mult, de alții mai puțin, însă fiți siguri că fiecare poveste merită ascultată până la final.

Cei 11 vorbitori care vor participa la evenimentul din Iași sunt: Dumitru Grumăzescu, Andrei Avarvarii, Alexandru Condurache, Vladilena Bîcu, Sabina Sabbarese, Oltița Cîntec, Elena Racu, Ioana Nicușan, Marius Ursache, Vali Tătar și Dan Lungu. Pentru unii dintre aceștia numele vorbește de la sine, însă lăsați deoparte ceea ce știți deja și veniți să le ascultați poveștile într-un alt context. Veți fi surprinși de ce puteți descoperi!

Sunt doar 111 bilete disponibile pentru fiecare oraș, iar taxa de participare se încadrează între 11 euro și 111 euro.

Dintre toate motivele pentru care ar trebui să nu pierdeți 11even, gandiți-vă că e mai bine să iei deciziile în ceasul 11even decât în al 12-lea! Mai mult decât atât, amprenta PRIME Iași se simte la cel mai profund nivel. Organizatorii 11even sunt membri albaștri: Oana Filip, membru alumni, împreună cu o parte din board IV: Otilia Serdenciuc, Manuela Enache și Cosmin Brînză. Oricine îi cunoaște, știe cum arată proiectele în care sunt implicați. Pentru ceilalți, 11even este ocazia perfectă pentru a vedea ce înseamnă mobilizarea PRIME Iași.

Evenimentul este organizat cu sprijinul PRIME Iași și Rotaract Iași, iar locația este oferită de Moldova Mall. Sponsorii evenimentului sunt: Naive, Toyota, Front Page Communication și Festivo. Parteneri media: Ziarul de Iași, Iași Fun, TVR Iași, Asociația Industrii Creative, CITV, AltIași, Business Age, Zile și Nopti, Impact FM.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, accesați http://www.11even.ro/ și, bineînțeles, nu pierdeți evenimentul!

Reclame