E timpul pentru argumente! Closer to Oxford te invită la dezbatere!

Closer to Oxford continuă și în anul universitar 2011 – 2012 și vă oferă posibilitatea de a participa la dezbateri.  Ai posibilitatea de a-ți perfecționa capacitatea de argumentare, de susținere a unei pledoarii sau de reconstrucție a unei idei atacate de oponent.

Devine și mai interesant dacă aruncăm o privire la subiectul propus, o temă „clasică”, intens dezbătută de-a lungul timpului:

E timpul să afirmăm că nesupunerea civilă este legitimă într-o democrație?
Mai mult, poți câștiga un seminar de lectură critică (10 ore), dacă te vei situa în primii 16 debateri/oraș, ca și abonamente pe trei luni la British Council Library (în București, Iași și Cluj). Toți participanții beneficiază de o ofertă specială din partea Foreign Policy România. În finalul seriei, în luna decembrie, moțiunea va fi expusă audienței într-o dezbatere publică – model Oxford – în universitatea ta, iar cei 8 studenți care fac echipe cu invitații vor primi vouchere pentru cărți pe gustul lor.
Dacă nu ești sigur că trebuie să participi, intră pe www.closer2oxford.ro și convinge-te că e timpul pentru argumente. Argumentele tale!

Anunțuri