Naive ADventure te invită să fii naiv

După cum ați aflat deja, toamna aceasta alături de team ADventure îl avem pe Naive ADventure – concursul care așteaptă să stoarcă de la voi cele mai faine idei de promovare a sucului Naive. Probabil  vreți să aflați mai multe informații despre Naive și fructele delicioase la fel de Naive, așa că nu vă mai lăsăm să dați click după click în căutarea informațiilor dorite, ci vi le oferim noi.

Naive s-a născut odată cu dorința unui grup de oameni cu idei mari, printre care și fondatorul Fructelor Naive Vali Tătar, de a oferi celor din jur un suc natural din mere proaspete și delicioase, culese direct din livezile de pe la noi. Cei de la Naive au grijă ca sucul să-și păstreze gustul natural și bun deoarece îl pasteurizează la temperatură mică și-l ambalează în vid. Încă un  motiv pentru care puteți avea încredere în Naive, e faptul că este un produs nou pe piață, apărut în iulie 2011, care a reușit cu succes să se facă vizibil și să câștige fani.

Un produs simplu, nou, proaspăt și pur, acestea sunt lucrurile pe care Naive le promite tuturor celor care vor să-l încerce.

Poate vă întrebați de ce Fructe Naive? Pentru că uităm că lucrurile simple ne fac fericiți, uităm să fim noi înșine, uităm să fim naivi, iar Naive e modul cel mai la îndemână prin care le putem redescoperi.