team ADventure – Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, ediția a IV-a

Ai auzit noutăţile? Dăm sfoară în ţarăcă suntem în toiul pregătirilor pentru cea de-a patra ediţie team ADventure. Te aşteptăm pe 19 octombrie, ora 20:15, în amfiteatrul II 8 al UAIC, pentru a afla cum te poţi înscrie la cel mai mare Festival Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice din Moldova.

Anul acesta ai şansa să fii Faţă în faţă cu PR-ul şi Publicitatea, aşa că te invităm să te conectezi alături de profesioniştii din domeniu şi să îţi pui în valoare calităţile, pasiunea şi creativitatea.

Reţeaua de parteneri de anul acesta este formată din Fabrica de ambalaje Exonia, al cărei studiu de caz constă într-o campanie de comunicare a rebrandingului companiei Reklama Shop, prezentarea publicului ţintă a noului nume şi a elementelor de identitate.

Cel de-al doilea studiu de caz este oferit de către firma Icar Tours şi are drept scop realizarea unei campanii de repoziţionare a agenţiei ca lider pe piaţa serviciilor de bilete de avion din zona Moldovei.

Studiul de caz pe care EDUCATIVA îl oferă studenţilor înscrişi în festivalul team ADventure are ca obiectiv realizarea unei campanii de publicitate prin care să fie promovate studiile în străinătate şi universităţile partenere EDMUNDO în rândul elevilor şi studenţilor.

Aşteptăm cu drag toţi pasionaţii de PR şi Publicitate să se alăture grupului de ADventurişti!

Reclame