Vacanța mai are câteva zile pentru planuri mari

Se plimbă vorba că v-aţi cam săturat de vacanţă, că vă este dor de colegii de facultate şi că abia aşteptaţi să vă revedeţi. Că zilele au devenit mai scurte, serile mai reci, iar lenea dimineţilor a intrat în obişnuinţă, astfel încât vă căutaţi alte „plăceri”, visaţi cu ochii deschişi şi, probabil, vă faceţi planuri pentru toamna asta.

Planuri, am spus bine? Dacă am fi un pic mai aproape de fiecare dintre voi, să ştiţi că am pune cap de listă PRIME Iaşi. Fie că vă gândiţi să vă alăturaţi echipei noastre, fie că vreţi să ne încercaţi proiectele, să ştiţi că le punem pe roate, cu noi ediţii, cu aceeaşi seriozitate şi cu interesul constant de a vă lega de practica în domeniul comunicării şi relaţiilor publice.

Puteţi să ne verificaţi atât pe blogul PRIME Iaşi, cât şi pe pagina de facebook a organizaţiei, să vă convingeţi că am fost activi toată vara. Suntem amuzanţi, receptivi, empatici – nu prea ai cum să nu te convingi că facem treabă bună, indiferent de e vacanţă ori ba.

Ei, gata cu sfaturile. După ce vă hotărâţi să începeţi „To Do List”-ul, mai treceţi şi ne mai vizitaţi, să vă asiguraţi că noi vă oferim prima oportunitate de a folosi timpul liber cu cap.

Vacanţă frumoasă în continuare, dragilor!

Reclame