Toamna PRIME Iaşi face curăţenie!

Nu, nu e vorba despre alte servicii oferite de PRIME Iaşi, ci de susținerea echipei Lets Do It, România! Considerăm că proiectele de implicare socială pot produce schimbări majore, iar acest eveniment, deși desfășurat într-o singură zi, poate înfrumuseța orașul în care locuim. Nu e nevoie de resurse financiare investite în proiecte de amploare, ci de mâini de ajutor și dorință de a face Iașul un oraș curat.

 De aceea, pe 24 septembrie, vă invităm și pe voi, cu mic, cu mare, la strâns gunoaiele de pe meleagurile noastre. Cu toții ne-am săturat să vedem sticle pe marginea șoselelor sau resturi rămase de la savuroasele picnicuri. Nu ne place comoditatea ieşită din comun a petrecăreţilor care preferă să lase dozele de bere şi ambalajul de la mici la 5 metri de coşul de gunoi și suntem convinși că nici voi nu o agreați.

Suntem conştienţi de faptul că nu se va putea curăţa fiecare colţ al ţării și că nu vom schimba mentalitatea a 21 de milioane de români, dar  cu toate astea, suntem siguri că voluntarii LDIR vor învăţa din această experieţă şi că încetul cu încetul lumea va gândi de două ori înainte de a arunca ambajale în locuri nepermise.

Dacă eşti de acord cu noi, alătură-te echipei LDIR și vino pe 27 august  la cartare (ora 10:00, parcarea Romtelecom) şi apoi pe 24 septembriecurăţam Iaşul. E modul prin care poți arată că îţi pasă!

Pentru mai multe detalii accesează site-ul Lets DoIt, România! sau pagina Facebook a proiectului şi fii la curent cu evenimentele ce au loc în perioada imediat următoare.