De ce să te înscrii la Școala ADC*RO

Nu te-ai decis încă dacă participi sau nu la cea de a patra ediţie a Școlii de creaţie ADC*RO?  Noi îţi garantăm că fiecare idee a ta pusă la bătaie va fii răsplătită, și că vei pleca acasă cu un bagaj încărcat de cunoştinţe despre domeniul publicităţii. Ştim deja că eşti un fan înfocat al domeniului, altfel nu te-ai fi aflat aici citind de zor despre ce presupune participarea la această şcoală şi încercând sa nu ratezi vreo postare.

Dacă vrei sa iei pulsul lucrurilor de la cei mai buni specialişti în domeniul publicităţii şi să ai şansa de a te întrece în idei cu cei mai buni, Şcoala ADC*RO îţi oferă acestă posibilitate. Pe lângă faptul că acesta e un moment bun să te faci remarcat şi, cine ştie, poate cooptat în una din cele mai faine agenţii de pe la noi, te alegi şi cu un portofoliu destul de solid, ceea ce nu-i de ici de colo.

Până atunci însă te aşteaptă internship-uri proaspete în agenţii de publicitate de top unde vei fura meserie de la unii dintre cei mai buni specialişti în domeniu.

Acum te-ai decis?