Şi am mai sorbit un ceai special…

11 Mai 2011, ora 18.45, Librăria”Cărtureşti”… Emoţii, nervi, pregătiri…Toate acestea pentru ediţia a V-a de “PR Tea de Iaşi”, cu tema „PR de VIP”, care s-a dovedit a fi una pe placul studenţilor de la “Comunicare şi Relaţii Publice” din Iaşi. Ca invitaţi,  ne-am putut bucura de prezenţa lui Marian Dorobanţu (Promotion Manager la “INNA Management”) şi Alina Cosoi (General Manager la “Academia Show”).

S-a adeverit ceea ce afirmasem  înainte de evenimentul propriu-zis : “ne plac plimbările, ne place soarele de primăvară, dar cel mai mult  ne place ceaiul special pregătit de PRIME Iași cu aromă de relații publice”.

Invitaţii au fost deschişi şi au încercat să ne ”vândă” din micile lor secrete şi trucuri  pe care le folosesc în viaţa de zi cu zi. Am aflat că au de lucrat cu oameni diferiţi, se confruntă cu multe provocări şi sunt expuşi la diferite probleme cărora trebuie să le facă faţă cu brio. Studenţii nu s-au lăsat mai prejos şi au pus întrebări cât mai “indiscrete” invitaţilor despre această lume atât de controversată a VIP-urilor, iar 4 dintre ei au reuşit să se remarce, fiind răsplătiţi  cu cărţi din domeniu.

Seara s-a terminat într-un ropot de aplauze, o serie de poze şi interviuri pentru televiziune. A avut loc şi un  after party la care au fost prezenţi şi speakerii. Membrii PRIME Iaşi au încântat auzul şi văzul  prin coregrafiile inovative şi melodiile interpretate… Ce mai, am fost VIP-uri pentru o zi!


Reclame